Tack för festen!

3107 personer i publiken, en högdramatisk match, härlig underhållning och en magisk inramning! Vi alla i FCH vill tacka alla er som var med igår för att ni kom och bidrog till denna skånska innebandyfest, ni är helt underbara! Matchen slutade som bekant 4-4 efter stor dramatik.

 

Vi slog förvisso inte publikrekordet på 4618 men 3107 personer är inte dåligt för en tisdagsmatch i SSL, inramningen kan vi inte klaga på när spelarna själva säger att det inte var svårt att tagga till denna tisdagskväll något som annars brukar vara lite jobbigare. Vi hade också fler föreningar på plats och flera olika gruppbokningar än vi någonsin haft tidigare gratismatcher.

 

Det som var extra kul var att vi hade t.ex. Serbiska föreningen på plats tillsammans med folk från Idrotts och fritidsnämnden Helsingborg, Croatia Helsingborg, Bangolfklubben Kärnan, Pensionärsföreningar, HIF, Eskilsminne och Helsingborgskanotisterna och många många fler! Vi är jätteglada för att ni kom och deltog och gjorde detta fantastiska derby till hela Helsingborgs och Skånes största innebandyfest! Sen har vi alla våra fantastiska skånska innebandyföreningar som också var på plats och gjorde sig hörda i Helsingborg Arena denna kväll, tack för allt ert fanatiska stöd och era underbara hejar ramsor. Tack till alla från Höllviken som kom och bidrog till stämningen från den orangea väggen på bortasektionen.

 

Vi tackar också alla våra pausunderhållare som gjorde ett fantastikt jobb under pauserna och såg till att det alltid hände något nere på planen. Stort och hjärtligt tack till Martin Jake Freij, Crocodiles Cheerleading och Saxofonisten för era härliga uppträden för publiken!

 

Sist men absolut inte minst tackar vi alla våra fantastiska sponsorer som var anledningen att ni kunde gå in gratis på detta Sundsderbyt, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra!

 

Tusen tack allihopa för ni gjorde detta till en riktig innebandyfest! Vi hoppas på att få se er alla i Arenan igen nästa hemmamatch! Ni är alltid välkomna i Helsingborg Arena när FCH spelar. Tillsammans mot slutspel!!

 

Vill ni läsa mer om derbyt kan ni använda länkarna här:

Highlights

Ibnytt.se

Oavgjort i Sundsderbyt

Innebandymagazinet

Spelarbetyg

Över 3000 såg Höllviken ta viktiga poäng

Matchfakta

Sydsvenskan

Bitterljuv skrällpoäng för Höllviken i Skånederbyt

Helsingborgs Dagblad

Delad pott i Skånederbyt

Paulsson: “Tur vi tog en pinne”

Skånska Dagbladet

Höllviken nära derbyskräll

Svenska Superligan

Ingen vinnare i Skånederbyt

Sportbladet

Innebandybloggen