Nu är vi förbi 2000!!

Vi är nu 6 dagar ifrån årets hetaste derby mellan FC Helsingborg och Höllviken och för drygt en vecka sedan låg vi på 1200 bokningar. Nu har vi spräckt 2000 gränsen och är i dagsläget på 2200 bokade biljetter!!

Det är härligt att vi har passerat 2000 bokningar nu när det börjar närma sig! , säger biljettansvarige Henrik Nordström

Det kommer en hel del innebandyföreningar från hela Skåne, men också många andra föreningar och företag har anslutit till detta heta derby.

Det är jättekul att vi har nått ut till så många externa föreningar och företag som inte sysslar med innebandy och som annars inte hade haft tanken på att titta på en innebandymatch, det är ett jättestort kliv för innebandyn.

Hela 43 olika föreningar och företag har bokat sina biljetter till Sundsderbyt i Helsingborg Arena! Så många olika föreningar har FCH inte tidigare haft på sina matcher och det är något som man är riktigt glada för. Det har kommit in bokningar från pensionärsföreningar, bangolfklubbar, gymnastikföreningar, konsultföretag, kulturföreningar, fotbollsföreningar, idrott, barn och fritidsnämnder och bostadsrättsföreningar med flera.

–   Stommen är fortfarande innebandyföreningarna, som utgör majoriteten av bokningarna men det känns som detta har blivit mer än bara ett innebandyderby, det känns som det har blivit hela Helsingborgs idrottsderby.

Målsättningen från början var att det skulle komma minst 4000 till derbyt och det är fortfarande inte omöjligt att uppnå menar Henrik.

– Förhandsbokningarna kommer fortsätta rulla in även över helgen och vi kommer kanske landa runt 2800 förhandsbokade biljetter, sen kommer det alltid folk på matchdagen och köper biljetter plus alla som har årskort till FC Helsingborg och där vet man aldrig hur många som kommer men vi räknar på att minst 1000 platser till utöver de förhandsbokade kommer gå åt, i vilket fall som så kommer det bli en riktig innebandyfest!

 

Det är hög tid att boka dina biljetter nu! Boka dina biljetter här! 

Vi ses i Arenan!!