Intervju med Martin Jake Freij

Det bjuds inte enbart på innebandy den 7 februari när Sundsderbyt nalkas.

Förutom den heta bataljen nere på Arenahallens plan kan ni alla i publiken få njuta av högklassig musikspelning av självaste Martin Jake Freij! Vi tog oss ett snack med Martin inför derbyt:

– Jag är en mångsidig och hårt arbetande artist som siktar på att bli en av världens mest framgångsrika artister. Lika mycket som jag älskar att skriva, producera låtar och göra videor, så älskar jag att stå på scen och underhålla, vilket jag gjort sedan jag var tolv år.

– Min musik är en blandning av många stilar som jag har utforskat genom åren. Huvudsakligen är den inspirerad av melodiös rock och pop, men också av nyare elektronisk musik. Melodier och starka refränger har alltid varit min grej, säger Martin.

Hans budskap är klart som solen, att ta hand om varandra, vara en bättre människa och att välja de positiva vägarna i livet.

Vi kan räkna med en grymt taggad Martin den 7 februari då han kommer ha premiärspelning av några av hans nyaste låtar, dessutom så lovar han att ge allt och bli lika svettig som killarna på planen. Vi kan även räkna med lite överraskningar säger Martin.

Jag kommer troligtvis att framföra två låtar och av dem en eller två helt nya låtar som inte finns ute än, men som kommer ut nu till våren/sommaren 2017. Jag har många bra nya låtar som jag vill spela, samtidigt vill jag ju spela de låtar som redan är ute. Vi får se vad jag hittar på!

Även om musiken är den största passionen så har Martin också ett innebandyförflutet i korpen och när det kommer till SSL så finns det bara ett lag.

– Det är väldigt kul med innebandy, även min ena dotter är tokig i innebandy. FCH är ju mitt lag och dom kommer vinna! Men det blir nog en spännande match.

Så kom och njut av härlig livemusik tillsammans med Martin i årets hetaste derby. Vi ser fram emot att ha Martin på plats och att få höra hans musik!

 

Har du inte bokat biljett än? Då är det hög tid nu! Boka dina biljetter här

Vi ses i Arenan!