Inför Sundsderbyt med IBK Genarps P03/04

Sundsderbyt är nu bara en dag bort! En mäktig inramning är att vänta då rekord många gruppbokningar har gjorts. En av dom gruppbokningarna har gjorts av IBK Genarps P03/04 och dom var faktiskt det första laget ut med att boka sina biljetter till detta derbyt. Vi snackade med tränaren Anderas Skog om deras tankar inför derbyt.

Vi är ett gäng grabbar där de flesta är födda 2003, vi spelar i en serie 03 men även i 02 svår och vi blev 3:a i Skånemästerskapet för 03 förra året.

Varför åker ni och kollar på Sundsderbyt?

Många av killarna får inte möjligheten att se innebandy på högsta nivå om vi inte ordnar från klubbens sida. 

När det kommer till favoritspelare så finns det bara en kille för detta gäng, en killen som också figurerar som tränare i detta laget, med rötterna i Genarp och meriter från U19-VM men dessvärre skadad och missar detta derbyt. Men det finns bara en kille för detta gänget.

Utan tvekan för alla grabbarna är det Christoffer Andersson i Höllviken då han tränar våra grabbar! Oturligt nog har han skadat ledbandet och säsongen är nog tyvärr över för hans del.

Andreas tror också på en rysare i matchen men tippar ändå för hela 12 mål och att matchen avgörs i förläggning.
– Tror att de flesta håller på Höllviken men jag tippar 6-6 och Höllviken vinner förlängningen, dem behöver alla poäng dom kan få.
Vi tackar för intervjun från IBK Genarps P03/04 och Andreas Skog och vi önskar att Christoffer repar sig så fort som möjligt, det är aldrig trevligt med såna långtidsskador.
Har ni inte bokat biljetter? Boka här då! 

Vi ses i Arenan!