Inför Sundsderbyt med Bjärred IBK P04/05

Bjärreds IBK är en av många föreningar som kommer att delta med sitt stöd på läktarhåll i Sundsderbyt. Föreningen som är belagd mitt emellan Helsingborg och Höllviken kommer att vara representerade av 2 lag, pojkar 06 och deras pojkar 04/05 hittills och vi tog oss ett snack med tränaren för pojkar 04/05 Per Ola Hedin för att höra om hans och killarnas tankar inför detta derbyt:

– Vi är ett lag som består av pojkar födda 04 och 05. Totalt 29 spelare som spelar i poolserien B och seriespel P04. Vi blandar friskt.

– Vi brukar hitta på olika saker med laget även utanför planen. Vår föräldragrupp fixar olika kul evenemang för killarna. Det här är något som knyter grabbarna samman på ett bra sätt. 

Någon favoritspelare har inte killarna men för P-O spelar det ingen roll då dom är här för att se toppklass innebandy i världens bästa innebandyliga. När det kommer till vem som vinner har killarna en tydlig åsikt men det delar sig lite menar P-O med tanke på föreningens läge.

– FCH borde vinna, men i innebandy kan allt hända så vi hoppas på en riktigt bra och jämn match. Vi bor ju mittemellan Helsingborg och Höllviken så vi håller på det lag som för tillfället ligger under.  

Vi hoppas också på en spännande match som numera bara är 1 vecka bort. Vi tackar också Bjärreds pojkar 04/05 för stunden och önskar er hjärtligt välkomna till Helsingborg Arena!

Har du ännu inte bokat dina biljetter? Boka dina biljetter här

Vi ses i Arenan!