Inför Sundsdebyt med Autogruppen Lund

I kontrast till alla innebandyföreningar vi har snackat med hittills så ska vi nu bryta mönstret och snacka med en av alla de övriga grupperna som har bokat upp sig på Sundsderbyt, Nämligen Autogruppen Lund! Och i spetsen för denna intervjun är VDn Mikael Schöld som har en hel del innebandykopplingar.

Vi är ett helt ägt familjeföretag med 30 års erfarenhet som är återförsäljare för Peugeot och auktoriserad serviceverkstad samt säljer mååååånga begagnade bilar.

Från sin bas i Lund har Mikael byggt upp ett bra kontaktnät med innebandyn och har lärt känna många profiler inom skånsk innebandy över åren.

– Vi känner Linus Nordgren men även spelarna och tränaren i Höllviken och det är därför det ska bli så kul att åka och kolla på detta derbyt.

Jag har också en dotter (Stephanie Schöld, IBK Lund) som har vunnet 7 guld 2 silver samt 1 brons och är född -96 så det är många innebandy relationer för min del.

För Mikael och Autogruppen Lund så kan matchen bara sluta på ett enda sätt och det är att FCH står som segrare i slutändan men något resultat vågar han inte tippa. Men han är dock säker på vem det är som kommer avgöra matchen.

– Vår alldeles egna superstar LINUS NORDGREN!

Vi tackar Mikael Schöld för stunden och hälsar Autogruppen Lund hjärtligt välkomna till Sundsderbyt på Helsingborg Arena!

 

Gör som Mikael och boka era biljetter idag! Boka era biljetter här

Vi ses i Arenan!